Over ons

Globaltainment richt zich met @exclusive events op de zakelijke markt. Daarnaast is Globaltainment in de consumentenmarkt actief onder het label Play As You Like. Deze organisaties zijn opgericht door twee gedreven ondernemers, Mieke Boots en Henk Pestman.

Muziek is emotie, muziek is beleving. @exclusive events verbindt het organiseren van events met muziek op een unieke locatie waar met de meest geavanceerde techniek wordt gewerkt en waar grootheden in de muziek tot meesterwerken zijn gekomen. Een productlancering, een exclusief relatie event of een intiem zakelijk event krijgt hierdoor een nog sterkere beleving en krachtigere uitstraling.

“Waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek” – Hans Christian Andersen

 

Mission Statement

Het organiseren van een @exclusive event is als het componeren van een excellent muziekstuk. Het bouwt spanning op, het schept verwachtingen en het speelt in op emoties. Het is een samenspel, brengt interactie teweeg tussen de muziek en de luisteraar en de juiste melodie wordt eraan gegeven.

“Without deviation from the norm, progress is not possible” – Frank Zappa

Globaltainment is partner voor @exclusive events waar muziekprofessie en beleving elkaar treffen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Globaltainment gelooft in het thema MVO. Vooralsnog passen wij dit toe in de volgende onderdelen:

  • Wij kiezen bewust voor een bancaire relatie met de Triodos Bank. Een duurzame bank die investeert in Natuur en Milieu, Sociale Economie en Kunst en Cultuur.
  • Het gebruik van papier is tot een minimum beperkt.
  • Vijf  procent van al onze omzet minus kosten zal naar een goed doel gaan. Dit kunnen meerdere doelen zijn die passen bij onze branche gerelateerde activiteiten. Onze accountant zal hier op toezien.

“Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen”

 

Contact

GLOBALTAINMENT B.V.
Schuttersweg 8
1217 PZ Hilversum

T +31 6 4644 1122 | +31 6 5332 4067
E info@globaltainment.com

Connect

Volg ons ook op de social media.

Disclaimer

Back to Top