Disclaimer

Website
Onze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij wij streven naar het geven van correcte informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op. Globaltainment aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen. Globaltainment is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of andere websites die verwijzen naar deze website.

Copyright
Globaltainment B.V. behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding van Globaltainment is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden.

E-mailverkeer
Onder al onze e-mailberichten, wordt u uitgenodigd om te klikken op een link die op deze pagina uitkomt.

De informatie verzonden in dit e-mailbericht, is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien dit e-mailbericht niet aan u is gericht, verzoeken wij u vriendelijk het e-mailbericht te retourneren aan de verzender en het origineel en eventuele kopieën definitief te verwijderen van uw device. In dat geval is het niet toegestaan deze informatie te gebruiken, te openbaren, te distribueren, te kopiëren, te printen of er op te vertrouwen.
Dit e-mailbericht kan fouten of wijzigingen bevatten, waarvoor geen aansprakelijkheden wordt aanvaard.

Contact

GLOBALTAINMENT B.V.
Schuttersweg 8
1217 PZ Hilversum

T +31 6 4644 1122 | +31 6 5332 4067
E info@globaltainment.com

Connect

Volg ons ook op de social media.

Disclaimer

Back to Top