Routebeschrijving

Naar Schuttersweg 8, 1217 PZ HILVERSUM

 • +

  Per bus of taxi

  Vanaf station Hilversum CS – Buslijn 1 richting de wijk Kerkelanden rijdt tot vlakbij de Schuttersweg. De stadsbus vertrekt ieder half uur. Op de Vaartweg stapt u uit bij de halte Schuttersweg (bij het benzinestation). Vanaf hier is het 5 minuten naar Reflexo. Als u de bus uitstapt, volgt u de Vaartweg met het benzinestation aan uw linkerhand. U slaat de eerste weg rechtsin. Dit is de Schuttersweg. Na de tweede zijstraat rechts, ziet u het kantoor aan de rechterzijde van de Schuttersweg liggen. U kunt op station Hilversum CS ook een taxi nemen.

 • +

  Per auto vanaf A1

  Komende vanaf de A1 – Afslag Laren/Hilversum Noord/Mediapark nemen. Aan het einde van de afslag linksaf richting Hilversum via de Hilversumseweg. Deze weg gaat over in de Larenseweg. Bij de rotonde (Dr. J.M. Den Uylplein) rechtsaf ring Noord volgen. U rijdt nu op de Joh. Gerardtsweg. Na het viaduct gaat de Joh. Geradtsweg over in respectievelijk de Insulindelaan, de Godelindeweg en de Krugerweg. De Krugerweg maakt een bocht naar links, u bevindt zich nu op de Bussumergrintweg. Bij het grote verkeerskruispunt gaat u rechtdoor de Geert van Mesdagweg in. Bij het eerstvolgende verkeerslicht gaat u linksaf de Vaartweg in. Na ca. 200 meter komt u een benzinestation tegen, daar rijdt u helemaal omheen, zodat u dezelfde weg weer een stukje terug gaat. U gaat direct rechtsaf de Schuttersweg in. Na de tweede zijstraat rechts, ziet u het kantoor aan de rechterzijde van de Schuttersweg liggen.

 • +

  Per auto vanaf A2

  Komende vanaf de A2 – Afslag Vinkeveen/Hilversum nemen. Aan het einde van de afslag linksaf richting Hilversum (N201). In Hilversum bij de eerste rotonde Ring West volgen, bij het tweede kruispunt met verkeerslichten rechtsaf de Vaartweg in. Na ca. 200 meter komt u een benzinestation tegen, daar rijdt u helemaal omheen, zodat u dezelfde weg weer een stukje terug gaat. U gaat direct rechtsaf de Schuttersweg in. Na de tweede zijstraat rechts, ziet u het kantoor aan de rechterzijde van de Schuttersweg liggen.

 • +

  Per auto vanaf A27

  Komende vanaf de A27 – Afslag Hilversum nemen. Bij het eerste verkeerskruispunt linksaf de Diependaalselaan in richting Ring Zuid, Loosdrecht en ‘s-Graveland. Deze weg volgt u tot u na bijna 4 kilometer voor de tweede keer een rotonde nadert. Op deze rotonde gaat u één kwart naar rechts. Bij het tweede kruispunt met verkeerslichten gaat u rechtsaf de Vaartweg in. Na ca. 200 meter komt u een benzinestation tegen, daar rijdt u helemaal omheen, zodat u dezelfde weg weer een klein stukje terug gaat. U gaat direct rechtsaf de Schuttersweg in. Na de tweede zijstraat rechts, ziet u het kantoor aan de rechterzijde van de Schuttersweg liggen.

Routebeschrijving

Zie hier de routebeschrijving naar ons kantoor in Hilversum. Voor een printversie klik hieronder.

Download route

Connect

Volg ons ook op de social media.

Disclaimer

Back to Top